Bikefit

Din position på cyklen har en altafgørende betydning for din komfort og ydeevne. Grundlæggende set har det en stor betydning for dine muligheder for at præstere optimalt og undgå skader under cykling.

Vi tilbyder bikefit til alle der cykler uanset niveau. Et bikefit kan være gavnligt for den professionelle atlet, såvel som for dig der i din hverdagsliv nyder en cykeltur som motionist.

 

Alle mennesker er forskellige, både i form af deres individuelle anatomi, bevægelighed, og styrke.  Derfor skal ens position på cyklen også reflektere de begrænsninger man har.

 

Derfor bør du overveje et Bikefit:

  • Øget komfort

  • Bedre ydeevne

  • Minimere risiko for skader

  • Evt forbedre din aerodynamik

  • Kan afhjælpe smerter under cykling, eksempelvis i knæ, ryg eller lignende

 


 

Hos Performance Lab går vi altid videnskabeligt til værks. Derfor benytter vi  3D analyse systemet STT Cycling 3DMA som giver os millimeter præcise målinger af din bevægelse og ledvinkler under cykling. Præcise målinger, er af største vigtighed for at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med ændringer af din position. Det, kombineret med at vi har en stor viden indenfor biomekanik og fysiologi, giver os mulighed for at rådgive dig bedst muligt.

Vores samarbejde med Movement Lab gør også, at evt. skader som ikke kan blive bedre alene, via optimering af din cykelposition, kan blive undersøgt og behandlet yderligere.

 

Systemet er det mest præcise på markedet. Se specifikationer for yderligere information

https://www.stt-systems.com/products/3d-optical-motion-capture/cycling-3dma/

https://www.youtube.com/watch?v=isSKPFpLyuk&list=PLJpwLcThKU6GK3a1hKsi9ruLbAasFyfHS

Service

Hos Performance Lab udfører vi alle bikefits i samarbejde med Fysioterapeut Jacob Iversen (Movement Lab) Se samarbejdspartnere for yderlige info.

3D bikefit:

For at give dig optimal komfort, færre skader og bedre præstationer udmåles alle bevægelser i alle dine store led i 3 dimensioner. Dette resulterer i en individuel rapport der viser din symmetri og generelle position på cyklen. Ud fra rapporten vejledes du i mulige ændrings forslag og eventuelt trænings øvelser.

Pris: 1500,- 

Tid: 1 ½ time

3D bikefit + krops analyse:

Dine cykelrelevante led og muskelstyrke undersøges grundig, og sættes op imod din 3D bikefit. Herved dannes grundlag for at finde årsagerne til hvorfor du cykler som du gør. Via årsagen gives en meget individuel vejledning ift. at optimerer din komfort, få færre skader og bedre præstationer.

Pris: 2000,- 

Tid: 2 (2 ½ timer)

Vigtig info: Medbring cykeltøj, cykelsko, evt. sadler og formstøbte såler, samt en nogenlunde rengjort cykel.

Vingaardsgade 9 - 4. Sal - 9000 Aalborg

CVR: 38825534

Tlf: 28 49 63 53

Email : maltetherkildsen@gmail.com jlodberg@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon