Om os

Malte Therkildsen

  • Tidligere cykelrytter på eliteniveau

  • Stor viden indenfor fysiologi, ernæring, anatomi, biomekanik og skadesforebyggelse i relation til cykling.

  • Studerer ISSN Diploma in Applied Sports and Exercise Nutrition (Guru Performance Institute)

Min store passion ligger inden for cykelsporten. Jeg har selv cyklet på højt niveau de sidste mange år. Desværre har helbredsproblemer sat en stopper for det på det konkurrencemæssige plan.

 

Jeg er særdeles videnskabelig anlagt, og det træningsmæssige aspekt inden for udholdenhedssport, herunder, fysiologi, ernæring, og biomekanik har altid været af meget stor interesse.

 

Jeg læser en af de mest anerkendte diplomuddannelser indenfor sportsfysiologi og sportsernæring i Europa.  Planen er at læse en Master of Science fra samme universitet i London efterfølgende. (Middlesex University London) Det betyder at jeg altid er opdateret med nyeste viden og forskning inden for området.  

Personligt, har jeg de sidste par år udviklet mig enormt meget på et rent fysiologisk plan. Når man i en lang årrække har trænet 20 + timer om ugen, og brugt hver dag på at optimere alt hvad der kan optimeres. Så ved jeg hvad der skal til for at gøre en bedre og hvad der skaber resultater. Samtidig forstår jeg de mange udfordringer og problemstillinger der tit kan forhindre en i at nå sine mål.


 

Udover den altid videnskabelige tilgang til tingene, så er min filosofi at få det bedste ud af hver atlet jeg coacher. Jeg ser på dig som et helt menneske, og forstår at alle mennesker er forskellige og komplekse. Derfor er vejen til at blive bedre og skabe resultater også yderst individuel.

Jeg prioritere en konstant og tæt dialog meget højt.  Med min viden,erfaring, og individuelle og systematiske tilgang føler jeg at jeg er i stand  til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg brænder for at skabe resultater, og det glæder mig meget at se dig forbedre sig.

   Janus Therkildsen

  • Uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed

  • Stor praktisk erfaring med forandringsarbejde, herunder coaching og mentoropgaver

  • Underviser i blandt andet kost, ernæring og sundhed på Hotel & Restaurantskolen i København

  • På det personlige plan stor interesse for styrketræning og udholdenhedssport

Jeg har været ansat som mentor og i den forbindelse anvendt coaching  i mit daglige arbejde. Her har jeg opnået et stort kendskab til både systemisk coaching og anerkendende ledelse. Dette udgangspunkt anser jeg som en vigtig forudsætning for at skabe en udvikling i  mit arbejde med forandring hos dig, uanset hvilke mål du har.

Jeg har erfaring  med undervisning, herunder undervisning i sundhed, kost og ernæring og er i den sammenhæng, selvfølgelig opdateret  omkring den nyeste videnskab inden for områderne.

Vingaardsgade 9 - 4. Sal - 9000 Aalborg

CVR: 38825534

Tlf: 28 49 63 53

Email : maltetherkildsen@gmail.com jlodberg@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon