salat med asparges og spinat. kan bruges til hjemmeside
IMG_7035 - Kopi
Todays plan fit 2

Ernærings- og  træningsvejledning

Hos Performance Lab tilbyder vi individuel kost og træningsvejledning og vi henvender os til alle niveauer. 

Med udgangspunkt i dit liv og din hverdag sørger vi for, at du får det optimale ud af din træningstid.

 

Vi har fuld forståelse for, at det for mange mennesker kan være svært at få passet træning ind i en travl hverdag. Det tager vi selvfølgelig højde for, og gennem dialog med dig finder vi ud af hvordan vi bedst strukturerer din træning.

Hos Performance Lab er vi meget videnskabelig anlagte og kva vores baggrund er vi meget interesseret i nyeste forskning inden for træningsfysiologi og sportsernæring.

Mennesket er meget komplekst, og de seneste års forskning, har kastet et lys over mange parametre som er altafgørende for hvor meget du får ud af din træning og din præstation. Det er vores job at være opdateret inden for disse områder, for at kunne vejlede dig bedst muligt.

 

Vores store grundlæggende viden inden for fysiologi og ernæring  gør, at vi er i stand til at lave evidensbaserede programmer til dig.


Vi laver et tilpasset program til dig, således at du får mest muligt ud af din træning. Med vores baggrund indenfor cykling ved vi også at det videnskabelige aspekt af træning tit er langt fra landevejen.

Derfor er synergien mellem teori og praksis meget vigtig.

Today`s Plan 

Vi benytter platformen Today`s Plan som vi vurderer er den perfekte platform til at planlægge din træning og ernæring uge for uge. Denne platform er i øvrigt den samme som Team Sky benytter til deres cykelryttere.

Mængden af muligheder og detaljer i platformen er udover det sædvanlige og det er alt sammen til gavn for dig. Det giver os mulighed for at følge din træning dag for dag, og nemt kunne tilpasse den hvis nødvendigt.

For elite atleten eller den ambitiøse motionist betyder det, at vi kan holde øje med alt, og at vi kan sørge for at der er styr på selv de mindste detaljer. Vi har udviklet hundredvis af specifikke træningssessioner som rammer forskellige fysiologiske parametre og dette gør, at vi kan gøre træningen yderst varieret og inspirerende.

Vi har mulighed for at planlægge din træning udfra watt, puls, laktatværdier osv. alt afhængig af dit niveau.

 

Der er ingen standard plan hos os. Vi tager hver eneste person seriøst og tilrettelægger et 100 % individuelt forløb.

 

Vores passion er sportsfysiologi og coaching. Vi brænder for at gøre dig bedre, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at du når dine mål. Dette betyder også, at ligegyldigt hvilken coaching løsning du vælger, så sætter vi ikke nogen begrænsninger for kontakt.  Du er velkommen til at skrive til os så meget du vil. Vores holdning er nemlig, at en god og konstant dialog, er altafgørende for om du når dine mål.

Hos Performance Lab ser vi os selv som meget personlige, og vi involverer os gerne meget hvis du ønsker.

Vi tror på, at dette er forskellen på os og mange andre der tilbyder lignende services. Vi har et meget holistisk syn og ser på dig som et helt menneske. Vi er sikre på, at dette er altafgørende for, at du får succes med dine mål.

Hvordan får vi det bedste ud af dig? Det er det vi stræber efter.

Hos Perfomance Lab tilbyder vi  en samlet  løsning

Du får samme niveau og service, uafhængig af dit niveau. Det vil sige, at det indbefatter både træning og vejledning i ernæring. Det er selvfølgelig helt op til dig selv hvor meget vejledning, du vurderer du har brug for, og hvis du føler at kun en af delene er tilstrækkeligt, så tager vi selvfølgelig udgangspunkt i det.

Er du f.eks. elite cykelrytter eller licensrytter, planlægger vi din træning og ernæring ud fra dine mål og løbskalender. Det samme gælder hvis du er motionist og har et mål i form af et løb såsom La Marmotte eller lignende. Du kan også have et mere specifikt mål hvor du vil udvikle et bestemt aspekt af din fysiologi. Måske vil du forsøge at hæve din VO2max så meget som muligt? Eller måske vil du øge din anaerobe tærskel, eller udholdenhed? Her kan vi bidrage med vores videnskabelige tilgang og viden indenfor fysiologi hjælpe dig, lige der hvor du har brug for det.

 

Du kan også have et mere afslappet forhold til din træning, med et ønske om at få lidt mere motion ind i din hverdag for sundhedens skyld, eller have et ønske om at tabe dig et par kilo. Vi tager alle mål lige seriøst.

 

Individuel ernæringsplanlægning 

Hvis du ønsker laver vi en specifik ernæringsplan ud fra din træningsplan. Det kan være med henblik på vægttab, præstation, eller trænings adaptioner/udbytte.

Vi sørger for, at du opnår bedre præstationer under løb, og under træningssessioner med høj intensitet.

Vi periodiserer din ernæring, samt planlægger og sikrer, at du indtager de nødvendige kulhydrater på dage hvor der er højintensitetstræning. Vi begrænser dit indtag af kulhydrater i de perioder, hvor du har fokus på at optimere udbyttet af lav- og moderatintensitetstræning.

Vi tilrettelægger din kost ud fra din træning eller træningsprogram, hvilket sikrer dig gode forudsætninger for fremskridt i din træning - hvilket gør at du bliver en bedre cykelrytter.

Vi tilbyder Individuel coaching,

komplet ernæring og træningsvejledning i en samlet pakke.

Sådan griber vi det an:

 • Vi mødes og tager en samtale omkring dine målsætning, træningshistorik, niveau, ambitioner, ernæring,hvor meget tid du har til at træne osv.  Sammen får vi skabt et overblik over hvordan vi skal starte med at tilrettelægge et forløb for dig.

 • Du får tilrettelagt puls og wattzoner, evt laktatværdier ud fra test hos os, eller en field test (en test du selv foretager) Eller ud fra din trænings data.

 • Hvis du er ambitiøs motionist eller elite atlet vil vi gerne (hvis muligt) kigge dine seneste måneders/års træning igennem for at få et overblik over dine styrke og svagheder.

 • Vi introducere dig til Todays`Plan og du får leveret din individuelle træning. 

 • Vi udfører en kostanamnese med evt måling af fedtprocent og BMI beregning. Herudfra udarbejder vi i samarbejde med dig din ernæringsplan. 

 • Vi analysere din træning  samt ernæring på ugentligt basis.

 • Der er ingen begrænsning for kontakt igennem Todays`Plan eller på mail. Samtidig følger vi også op 1 gang om ugen via telefon.

 • 1 gang om måneden mødes vi inde på klinikken for at evaluere.


 

       Pris 950 kr pr måned.

 

Hvis du har behov for at mødes  mere end en gang om måneden, eller mere end et telefon opkald per uge. Så tag kontakt til os, og så finder vi en løsning på dette.

 

Hvis du benytter dig af vores coaching har du mulighed for at tilkøbe en laktattest til 1000 kr.

 

       Service - vejledning til klub/forening

 

       Muligheder/vores service:

 

 • En præsentation som kommer ind på fordelene ved struktureret og videnskabelig trænings planlægning, fordele ved forskellige fysiologiske test, individuel træningsplanlægning  samt periodisering af ernæring, hvad den består i og hvad der understøtter dette set i forhold til sidste nye forskning på området.

 • Prisen fastsættes efter aftale.

 • En mere specifik rådgivning i klub-, forenings- eller bestyrelsesregi med henblik på at kortlægge en strategi for at forbedre træningsudbyttet, og evt præstation under konkurrence.

 • Vi kan også tilbyde laktat test i klub regi.

 • Vi engagere os meget gerne i talentarbejde i klub/forening. Vi føler at vi har meget at bidrage med i form at optimal træning og udvikling af unge atleter. At skabe de rigtige rammer med meget støtte er altafgørende for at talenterne kan udvikle sig bedst muligt.

 • Prisen fastsættes efter aftale.

Vingaardsgade 9 - 4. Sal - 9000 Aalborg

CVR: 38825534

Tlf: 28 49 63 53

Email : maltetherkildsen@gmail.com jlodberg@gmail.com

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon